One page websites

Heb je een eenvoudige en betaalbare website nodig die er nog goed uitziet ook? Kies dan voor een one page website.

One page website voordelen

  • Betaalbaar. Afhankelijk van de eisen begint een one pager bij 350 Euro. Daarvoor krijg je dan een volwassen ogende pagina, zoals de voorbeelden hieronder. Extra functionaliteit zoals een contactformulier, video e.d. maakt het iets duurder.
  • Omdat het om slechts één pagina gaat, is een ingewikkeld CMS systeem overbodig (maar het kan wel natuurlijk). Makkelijker is dan om incidentele wijzigingen aan mij door te geven.
  • Hosting is eenvoudig, er is geen database koppeling nodig en de hoeveelheid data is zeer gering.
  • De website laadt supersnel.
  • Zeer geschikt voor mobiel, want je hebt niet persé een menu nodig (zit er vaak wel in, maar verwijst naar onderdelen binnen dezelfde pagina).
  • Handig als landingspagina voor een reclamecampagne.

Nadelen one pagers

Nadelen zijn er ook:

  • Verwacht geen spectaculaire resultaten in Google search. De website heeft niet veel gewicht door de beperkte informatie. Daarvoor heb je meer specifieke sub pagina's nodig.
  • Ik zou het dus niet gebruiken als enige presentatiemiddel voor een serieus bedrijf, tenzij het uitsluitend als een referentie functioneert.
  • Omdat er meestal geen CMS systeem achter zit, ben je voor het onderhoud afhankelijk van mij. De praktijk leert dat dat voor dit soort pagina's toch altijd veel goedkoper blijft dan het uitbouwen van een CMS beheersysteem, helemaal als het om maar één pagina gaat.
American Chopper Nederland

American Chopper Nederland. Inclusief contactformulier en Recaptcha.

Coaching Op Maat

Website Coaching op maat. Presentatiewebsite voor mentor René Jongen. Inclusief eenvoudig portret, tijdens de bespreking in de studio gemaakt.

Submission Only Website

Website voor BJJ toernooi Submission Only.

Tweetalig (dus eigenlijk twee one-pagers).

Countdown teller.

Link naar Facebook pagina en toernooi registratiepagina (smoothcomp).

Deze pagina functioneert vooral als landingspagina voor een Facebook campagne.

Umotor Website

Tijdelijke website die dient als aankondiging van een nieuwe Japanse “Cruiser en Chopper” specialist in Goirle. Inclusief contactformulier met Google Recaptcha anti spam functionaliteit.

crisisplaats

Website voor crisisplaats. Inclusief contactformulier.